Tanar accidentat grav de un camion

Un Opel condus de un tanar s-a izbit frontal intr-un camion al societatii Victor Construct. Accidentul a avut loc ieri dimineata in zona ANL Cismea, iar soferul Opelului a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital. Pe strada Dobosari, autoturismul condus de Leonard A., de 23 de ani, din Botosani, a intrat in derapaj.

Din cate se pare, soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba, din cauza vitezei si carosabilului acoperit cu zapada, si s-a izbit intr-un camion apartinand firmei Victor Construct. “Urcam cu camionul, iar baiatul cu Opelul venea pe contrasens si s-a izbit direct in mine. Am incercat sa il evit, dar nu am reusit”, a precizat Corneliu F., soferul camionului.
Imediat, la fata locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) care l-a preluat pe soferul care a provocat accidentul, acesta fiind ranit in urma impactului. “Victima prezenta un traumatism cranio-facial, cu observatie fractura de piramida nazala si o plaga de mari dimensiuni la nivelul sprancenei stangi. Prezenta si un traumatism la nivelul coloanei vertebrale, precum si multiple plagi la nivelul fetei. A suferit si o comotie cerebrala, dar dupa ce a fost stabilizat si transportat la Urgente”, a precizat Cristian Simionescu, medic in cadrul SJA Botosani.
La fata locului au ajuns si mai multe echipaje ale Politiei care au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului si masurile care trebuie luate. “Conducatorul autovehiculului marca Opel a pierdut controlul volanului intr-o curba acoperita cu zapada si gheata si a lovit camionul marca Mercedes. In urma impactului ambele autovehicule au fost avariate”, a precizat agent sef Adrian Ivanov de la Politia Rutiera Botosani.