Infiintarea unui nou cimitir, reabilitarea „Pietei revolutiei” si amplasarea unei statui a „Sf.Gheorghe”, doleantele unor consilieri locali

campania.jpg

Infiintarea unui nou cimitir in municipiul Botosani, alocarea unor fonduri pentru finalizarea Catedralei "Sf.Petru si Pavel din Botosani, dar si reabilitarea Pietei Revolutiei si montarea unei statui a patronului spiritual al municipiului. Asta au propus o parte din consilierii locali ca si investitii in acest an la nivelul municipiului Botosani. Consilierul local al PNL, Romulus Eram, a cerut alocarea unor fonduri pentru finalizarea catedralei din zona autogarii Botosani, dar si infiintarea unui nou cimitir. Cele doua propuneri vor deveni realizabile, spune primarul Catalin Flutur.

"Vom face un cimitir in continuarea celui evreiesc, la iesirea din Botosani, pe soseaua Iasului. Acolo am identificat si asteptam sa preluam terenul de la Armata. Nu avem teren in zona Cismea-Dobosari, pentru ca si acolo ar trebui un cimitir, dar nu avem teren la dispozitie. Dar, inca mai suntem, in tatonari cu niste agenti economici care doresc sa faca un cimitir privat", a spus primarul.

La rindul sau, consilierul local Florin Egner a revenit cu o propunere mai veche si a cerut Executivului alocarea unor sume de bani pentru reabilitarea Pietei Revolutiei si amplasarea statuii "Sf.Gheorghe" , propunere care nu va fi materializata in acest an, potrivit edilului municipiului Botosani.

Castilio.JPG