Scandalos! Viceprimarul Florin Ghiorghita, racordat ilegal la reteaua electrica

casa_florin_ghiorghita.jpg

Viceprimarul Florin Ghiorghita este implicat intr-un nou scandal public. Acesta si-a montat, de sarbatori, ghirlande luminoase pe casa din cartierul Dobosari (in vecinatatea ANL Cismea), in care locuieste alaturi de familia sa, si a racordat instalatia la reteaua de iluminat public a municipalitatii, ceea ce face ca intreg consumul de curent sa fie platit din bani publici.

Astfel, luminile de pe vila familiei Ghiorghita, dar si de pe gard se aprindeau si se stingeau in acelasi timp cu becurile de pe stilpii de iluminat public aflati in proprietatea municipalitatii si in administrarea societatii Flash Lighting, cea care in urma cu citiva ani a cistigat licitatia pentru intretinerea iluminatului stradal.

casa_florin_ghiorghita_1.jpg

Desi gestul viceprimarului este condamnabil, acesta il vede ca o normalitate.

"Care-i problema, frate? Doar nu am luat consumul ala sa-l consum eu, pentru mine. Pina la urma, eu as fi bucuros ca toti din oras sa-si faca, sa-si orneze curtile, sa-si orneze blocurile si sa le racordeze la iluminatul public, sa nu mai investesc eu, Primaria, sa cumpar toate chestiile astea. Poate sa puna fiecare", a afirmat viceprimarul.

De altfel, Ghiorghita isi recunoaste indirect vinovatia.

"In chestia asta eu pot sa ies foarte usor din culpa. Eu pot sa spun: eu nu am teren, eu nu am casa, stilpul nu e pe proprietatea mea, contractul nu e pe mine. Si am terminat problema", a adaugat viceprimarul, care a lasat sa se inteleaga ca vila in care sta nu este pe numele lui, ci a tatalui acestuia.

 Castilio.JPG

 

One thought on “Scandalos! Viceprimarul Florin Ghiorghita, racordat ilegal la reteaua electrica

Comments are closed.