Un primar din Botoșani, revoltat că nu a primit niciun leu de la Guvern pentru reparații, după inundații

Un primar din județul Botoșani este revoltat că nu a primit niciun leu de la Guvern pentru reparații, în urma inundațiilor. Este vorba despre Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești, cel care a renunțat să mai organizeze în acest an Zilele orașului tocmai pentru a avea bani de investiții și modernizări.

„Mulțumim din inimă partidului și doamnelor ! ȘTEFĂNEȘTI-ul nu există pe lista lor de priorități. La ȘTEFĂNEȘTI au fost afectate : Casa de cultură, biserica, drumurile, scoala …Chiar nu contează????”, a spus Buțura, deranjat că în ședința de Guvern județul a primit alocări suplimentare de peste 10 milioane euro, dar pentru următoarele localități : orașele Flămânzi și Săveni, comunele Balușeni Cotușca, Curtești, Călărași, Dângeni, Draguseni, Gorbanesti, Hlipiceni, Lunca, Manoleasa, Mihai Eminescu, Mihălășeni, Mileanca, Prajeni, Răuseni, Ripiceni, Sulița, Todireni, Vlădeni, Vlăsinești.

Banii au fost dați pentru efectuarea unor lucrări de refacere a podurilor și podețelor afectate ca urmare a calamităților naturale produse în anul 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *