Drumul judetean de la Vorona va fi finalizat anul acesta

Drumul judetean de la Vorona va fi finalizat in acest an. Cel putin asta sustine presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tibuleac. El spune ca acest obiectiv de investitie a fost inclus pe prima pozitie pe lista trimisa la Ministerul Dezvoltarii spre finantare.

"Drumul de la Vorona reprezinta prima pozitie in solicitarea noastra de finantare catre Ministerul Dezvoltarii. De altfel, drumul de la Vorona de la inceput a fost inclus pentru a fi executat pe program guvernamental. Noi nu am apucat sa primim decit o suma de un milion lei la inceputul investitiei, in 2009. In 2010, vazind ca nu primim nimic de la Ministerul Dezvoltarii am alocat noi o suma de peste 2 milioane lei ca sa avem continuitate la lucrari. Speram sa avem posibilitratea ca in cursul acestui an sa finalizam investitia", a precizat Mihai Tibuleac.

El considera ca finalizarea investitiei pentru drumul judetean de la Vorona reprezinta prioritatea numarul unul la nivelul judetului. Pentru finalizarea acestuia ar mai fi necesare 10 milioane lei.

 Castilio.JPG