”Ganduri despre Eminescu”, proiect derulat de Asociatia culturala ”Vis de Artist”

Asociatia culturala ”Vis de Artist” in parteneriat cu Scoala nr. 11 Botosani organizeaza vineri, 14 ianuarie 2011, la ora 17, in incinta Muzeului Judetean, manifestarea intitulata ”Ganduri despre Eminescu”. Vor participa elevi de la Scoala 11 coordonati de prof. Anisoara Mighiu, Camelia Gavril, Rozalia Groza, Filareta Rumega, de la Colegiul National ”A.T.Laurian”, prof. Coca Dorica, cursanti de la Scoala Populara de Arte, sub indrumarea prof. Iuliana Ariciuc si Catalina Constantinovici, trupa ”Prolog” si membri ai Asociatiei culturale ”Vis de Artist”. Invitati in program sunt prof. Rozalia Groza, care va prezenta momentul ”Ganduri despre Eminescu”, muzeograf Ana Florescu – ”Eminescu, chirias in propria-i viata” si prof.

Anisoara Mighiu care, cu aceasta ocazie, va lansa a IV-a editie a Festivalului National de Lectura Eminesciana”, proiect inclus in Calendarul Activitatilor Educative al MECTS si realizat cu ajutorul urmatorilor parteneri: Inspectoratul Scolar Judetean Botosani, Biblioteca Judeteană ,,Mihai Eminescu’’ Botoşani, Directia Judeteană pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National Botosani, Liceul Teoretic ,,Nicolae Iorga’’, Asociatia Culturala ,,Vis de Artist”, Centrul National de Studii ,,Mihai Eminescu’’ Ipotesti.
Manifestarea moderata de prof. Catalina Constantinovici este inclusa in cadrul Programului ”Intalnirea de Astazi”, editia XX, derulat de Asociatia culturala ”Vis de Artist” din decembrie 2008, în colaborare cu Muzeul Judetean Botosani si Directia pentru Sanatate Publica Botosani.

cartoane_castilio5.jpg