Sofia Vicoveanca, Dan Dobos si Marius Zgaianu au cantat la Pomarla pe 31 decembrie

datini_pomarla.JPG

Interpretii Sofia Vicoveanca, Dan Dobos, Marius Zgaianu, impreuna cu Ansamblul de dansuri Strajerii Bucovinei, Caiutii din Pomarla, peste 250 invitati grupati in formatii de datini si obiceiuri acompaniate de Fanfarele din Stamate, Calafindesti, Pomarla, s-au perindat, pe 31 decembrie, pe scena din centrul comunei Pomarla, in cadrul Festivalului de datini si obiceiuri de iarna organizat de primarie. Manifestarea, care a durat pina la ora 19.00, a luat sfarsit odata cu traditionalul foc de artificii "

"Rar mi-a fost dat sa vad vreodata in cei 51 ani de activitate, atatia oameni laolalta la tara, sarbatorind cumpana dintre ani cu datini si obiceiuri de o frumusete aparte. Caiutii din Pomarla sunt foarte frumosi … si toti ceilalti participanti", acestea au fost cateva din aprecierile indragitei Sofia Vicoveanca privitoare la Festivalul de datini si obiceiuri locale de la Pomarla intr-una din interventiile sale la Radio Romania .
"Obiceiurile de Anul Nou aduc multa bucurie in sufletele tuturor. Anul acesta manifestarea organizata de noi a avut o amploare deosebita, iar prestatia si prestanta invitatilor de asemenea a incalzit inimile oamenilor  prezenti", a declarat primarul comunei Pomarla, Dumitru Chelariu

felicitari6.jpg

felicitari5.jpg

cartoane_castilio.jpg