Primarul Dumitru Chelariu, reales presedinte al PDL Pomarla

pdl_pomarla.JPG

Primarul Dumitru Chelariu a fost reales, la sfarsitul saptaminii trecute, presedinte al organizatiei comunale a PDL Pomarla. La alegerile de vineri, Chelariu a fost singurul candidat, el fiind votat in unanimitate de cei peste 100 de delegati din comuna. 

Organizatia PD-L Pomarla care a performat in toate alegerile din ultimii ani obtinand chiar un loc I pe tara la alegerile europarlamentare.

"Sub auspiciile rezultatelor au decurs si discursurile invitatilor si ale liderilor locali subliniindu-se importanta muncii in echipa, a coerentei, coeziunii si sinceritatii fata de electorat. S-au prezentat atat aspecte pozitive cat si negative subliniindu-se linia ascendenta a comunei, urmare a proiectelor aflate in curs de implementare", a afirmat Chelariu.

La Pomarla au fost prezenti liderii judeteni ai PDL, printre care si presedintele interimar Dan Humelnicu, dar si Catalin Flutur, Mihai Tibuleac, Cristian Achitei sau Rodica Hutuleac. De asemenea, la alegeri au participat si primarii din localitatile Flamanzi, Mihalaseni, Dersca, G. Enescu, Mitoc, Rachiti, Cristinesti, Mileanca, Vaculesti, dar si viceprimarii din Braesti, Dangeni, G. Enescu.

cartoane_castilio4.jpg