FOTO Sediul PSD Botoșani, vandalizat! „M…e PSD”, scris cu spray-ul pe toți pereții partidului

sediu PSD botosani vandalizat (1)Sediul PSD Botoșani a fost vandalizat în noaptea de vineri spre sâmbătă.  Persoane necunoscute au scris și desenat mesaje obscene pe toți pereții partidului.

Reprezentanții formațiunii politice au găsit, sâmbătă dimineață, pereții vopsiți, cu mesaje anti-PSD și anti- Dragnea. Ei au sunat la 112, iar un echipaj de poliție a ajuns la fața locului făcând primele investigații.

5 thoughts on “FOTO Sediul PSD Botoșani, vandalizat! „M…e PSD”, scris cu spray-ul pe toți pereții partidului

  1. Persoanele necunoscute, care au murdarit intentionat sediul PSD, sunt mainele lungi ale USR+ si ale PNL, acestea sunt persoanele dirijate de jacheta rosie din P-ta Universitatii !!!
    Sunt oameni de nimic, lipsiti de orice educatie parintesca si civica. Ar trebui ca PSD-ul sa-i descopere si sa-i bage la brutarie pe timp de 3 ani de zile. Oameni fara caracter.

  2. PSD sa-i descopere?? Nu cumva politia ar trebui sa faca asta? Sau in capul slugilor lui dragnea nu mai exista diferenta intre stat si partid?!? Si „decat” 3 ani de puscarie…Hmmmm… dragnea a furat de la copiii orfani si a luat 3 ani jumate…astia, pentru ca au scris pe ziduri ceea ce simte o tara intreaga, ar trebui impuscati, nu-i asa, Miroslav? Sunt convins ca esti un pensionar care traieste si din banii celor care au scris pe ziduri. PSD nu face sa culeaga decat ce au semanat: dispret, ura si dezgust. Tie, Miroslave, si tuturor celor care gandesc ca tine, va urez multe placute suedeze !

    1. Aveti rabdare pnl-istilor ,usristilor si alte oratanii care mai sunteti , CE MUIE O SA LUATI VOI cand vor ajunge lacustele astea la guvernare.O sa sugeti si LUPA la URS.O sa bage astia o foame-n voi de o sa faceti muie la toate lighioanele ca sa nu cheriti de foame. In ce priveste sediul PSD reflecta exact cultura voastra de primitivi ,neghiobi,analfabeti,boschetari,talhari,adica pe direct niste jigodii salbatice.

  3. Se vede PDL si haitele fara scrupule au murdarit in cel mai jalnic mod o cladire , dar gestul lor spune de ce sunt in stare daca vin la guvernare!!
    SA NU CREDETI CA AU VENIT MEDICI, PROFESORII SAU ALTE CATEGORII SOCIALE EDUCATE SA SCRIE PE PERETII CLADIRLE ,DECAT JANICII TRIMISI DE PARTID !
    CLAR MANA LUNGA A CELOR DIN PDL CE TRAIESTE ASCUNS…

  4. Daca se vrea vor fi gasiti pentru ca zona e impinzita de camere , daca e comanda de la primarie si e trimisi de nasul sigur finul nu va gasi infractorii care au murdarit cladirea , trebuie pusi sa o varuiasca ei cu labele lor de portocalii… asunsi in galbejitii care vor ciolanul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *