Presedintele CJ, Mihai Tibuleac: Salut initiativa consilierilor judeteni de a infiinta o comisie care sa verifice achizitiile publice

Comisie speciala de analiza si verificare a achizitiilor publice constituita la nivelul Consiliului Judetean. Aceasta va fi infiintata la solicitarea consilierilor judeteni si va functiona pe perioada determinata. Proiectul privind infiintarea acesteia va fi supus dezbaterii in sedinta de Consiliu Judetean de saptamina aceasta.

"In ceea ce ma priveste, eu salut initiativa consilierilor judeteni de a sprijini activitatea pe care o desfasor eu, ca si ordonator de credite, ca si presedinte al CJ. Ceea ce si-au propus sa faca nu poate aduce decit beneficii pentru ca in cazul unor constatari, altele facute de celelalte organisme abilitate prin lege sa verifice activitatea de achizitii publice, le voi lua in considerare si voi indrepta lucrurile", a spus Mihai Tibuleac, presedintele CJ.

El spune ca infiintarea acestei comisii nu presupune cheltuieli suplimentare si ca o astfel de comisie ar putea scoate la iveala si eventuale conflicte de interese.

cartoane_castilio_1.jpg