PNG-istii vor să îl excludă pe Florin Egner din partid

Actualul lider local al PNG Botosani, Florin Egner, are probleme cu conducerea centrală a partidului, după ce a fost dat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie drept colaborator al Securităţii, sustine viceprimarul Florin Ghiorghita.

Din câte am înţeles dumnealui are probleme la partid, pentru că partidul, în baza hotărârii sentinţei definitive că este colaborator al securităţii vrea să facă o propunere de excludere din Consiliu Local. Dacă vine din partea partidului, atunci nu mai ai ce să faci. Îi vine înlocuitorul, următorul de pe listă. Însă acum nu mai ştiu dacă acest partid mai funcţionează, ce filială mai are. Funcţie de ce hârtii vor veni vom lua şi noi o decizie. Deocamdată nu există un document oficial care să ne facă să gândim măcar că domnul Egner va fi exclus din CL”, a spus Ghiorghiţă.

De partea cealaltă, Egner neagă că ar putea fi dat afara din partidul lui Becali.

Până nu primesc ceva oficial de acolo orice discuţie pe această temă este închisă. Eu nu am avut nicio legătură cu Securitatea şi nu există niciun document care să arate acest lucru”, a spus Egner

In cazul in care va fi exclus, Egner va fi inlocuit in Consiliul Local de Val Guraliuc.