Ionuţ Bâlbă şi Marius Matei revin la FC Botoşani

bilba__straton4.jpg 

Atacanţii Ionuţ Bâlbă şi Marius Matei vor reveni la FC Botoşani. Primul va fi prezent la pregătire încă de luni iar cel de al doilea va ajunge peste două săptămâni când va fi apt din punct de vedere medical.  

Nu ştiu dacă o să vină Marius Matei. E un jucător foarte bun, dar nu a jucat de atâta timp. A fost accidentat încă din returul campionatului trecut. A jucat etapa a treia la Brăneşti după care nu a mai apărut deloc. Nu a făcut pregătire. Sigur, orice jucător valoros este important pentru noi. Am înţeles că abia peste două săptămâni e apt să înceapă pregătirea. Până se pregăteşte ajungem în etapa a XI-a şi vine pauza de iarnă. E un jucător important care de câtre ori a fost la Botoşani am fost mulţumit de randamentul şi de ceea ce a oferit el în teren”, a spus Cristi Popovici, care a mai adăugat referitor la Ionuţ Bâlbă: „Am înţeles că nu a semnat acolo şi s-ar putea ca de luni să fie la antrenament”.

Ionuţ Bâlbă a plecat la începutul acestei săptămâni la Braşov unde a negociat un contract cu gruparea de liga I dar nu s-a înţeles din punct de vedere financiar şi a revenit la Botoşani.

Marius_Matei__17_.jpg