Doi consilieri judeteni liberali s-au „batut”, luni, pentru o functie in cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica

Doi consilieri judeteni liberali s-au „batut”, luni, pentru o functie in cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica. Gheorghe Epuras si Pavel Rusu, ambii consilieri judeteni din partea PNL, au rivnit la postul lasat liber de fostul consilier Liviu Andronic. Unul dintre cei doi, respectiv Geeorghe Epuras a avut sustinerea partidului, iar celalalt, Pavel Rusu, a fost propus de consilierul Cristian Achitei pentru functia de membru ATOP. Cum niciunul din cei doi colegi de partid nu a dorit sa cedeze, consilierii judeteni au trebuit sa supuna la vot cele doua propuneri.

„De ce sa cedez, daca am fost propus de colegi. M-am dat pe mana consilierilor judeteni si vor decine. Daca cistig va fi bine, daca nu va fi tot bine. Eu am mai fost in ATOP initial, dar pentru ca se incalcase o prevedere legala din Legea administratiei publice locale privind configuratia politica, atunci am fost eliberat din aceasta functie prin contencios administrativ. Acum, aparind acest post prin plecarea domnului Andronic, candidez pentru a recupera aceasat pozitie”, a spus Pavel Rusu, inainte de alegeri.

Invingatorul a fost Gheorghe Epuras cu 15 voturi, cu unul mai mult decit cele obtinute de Pavel Rusu.