„Iris” & Cristi Minculescu cinta, duminica seara, la Zilele orasului Saveni

Nume celebre ale muzicii populare si usoare romanesti vor urca, simbata si duminica, pe scena din Saveni, amenajata special cu prilejul celei de-a doua editii a Zilelor orasului. Pe 28 august, intre orele 16.00 si 19.00, vor concerta, pe linga ansamblurile folclorice "Siretelul" din Virfu Cimpului, "Tudoreanca" din Tudora"  si "Codruletul" din Vorona, Orchestra "Rapsozii Botosanilor" condusa de maestrul Ion Cobila, dar si interpreta Brindusa Covalciuc Ciobanu.

De la 19.00, vor urca pe scena "Craitele" si "Heaven", urmate de solistii de muzica populara Dan Dobos si Ionut Dolanescu. Seara se va incheia cu spectacole sustinute de Nicola si formatia "Directia 5".

Duminica, intre 14.30 si 19.00, vor cinta Fanfara de la Hudesti, ansamblul "Hora" de la Vlasinesti, ansamblul "Floarea Soarelui" Saveni, ansamblul "Datina" Botosani, si ansamblurile caselor de cultura din Tirgu Neamt si Vatra Dornei.

De la 19.00,  vor cinta trupele "Bordo" si "Alb si Negru", dar si Viorica Macovei si Maria Dragomiroiu, urmate de "Datina" si "Hara".

Seara se va incheia cu un concert surpriza sustinut de "Iris" & Cristi Minculescu.