Un consilier local cere autorităților să găsească soluții pentru refacerea drumului spre Curtești

consiliu-local-turcanu-eugenUn consilier local cere autorităților să găsească soluții pentru refacerea drumului spre Curtești. Paul Octav a spus că după ploile abundente din vara aceasta drumul a fost distrus. El a propus ca în zonă să fie montat și un indicator cu ”Cedează trecerea”.

like facebook, stiri, botosaniSă rezolvăm odată pentru totdeauna drumul spre Curtești. După ploile din această vară, acest drum este din nou distrus. A început refacerea drumului cu aproximativ o lună și jumătate în urmă. Această refacere lasă de dorit, în sensul că nu se finalizează. De fiecare dată când ploua tare, când sunt ploi abundente acest drum se degradează. Consider că ar trebui un indicator pus acolo care să cedeze trecere, să ofere prioritate celor care vin din vale și reformulez întrebarea; care ar fi soluția tehnică pentru acest drum”, a spus consilierul local.

One thought on “Un consilier local cere autorităților să găsească soluții pentru refacerea drumului spre Curtești

  1. A inceput refacerea…s-a decopertat pe cateva portiuni si lasat asa. Va doare undeva de drumul asta. Primarul lui peste prajit ca intotdeauna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *