Accident grav la Corni: Doua persoane ranite grav dupa o rasturnare cu masina

Doi tineri, ambii de 25 de ani, au fost raniti, vineri dupa amiaza, in urma unui accident produs pe drumul care face legatura intre Corni si Brehuesti. Cei doi se aflau pe bancheta din spate al unui autoturism VW Golf, condus de Mihai Calin, de 33 de ani. Din cauza unei gropi, soferul a pierdut controlul volanului, parasind partea carosabila si lovind un mal de pamint de pe marginea drumului. In urma impactului, masina s-a dat peste cap, iar unul dintre tineri a fost proiectat prin luneta.

"Pacientul care a fost proiectat prin luneta autoturismului era în stare foarte gravă. Prezenta un traumatism cranio-cerebral acut închis, cu un traumatism forte de coloană cervicală, precum şi traumatisme la nivelul cutiei toracice şi abdomenului. Acuza dureri abdominale şi suspectăm şi leziuni ale organelor interne", a declarat medicul de pe Ambulanta, Liliana Mateciuc

Soferul si cei doi tineri de 25 de ani lucreaza la MBB si sunt colegi de serviciu. In masina se mai afla, pe scaunul din dreapta fata, si sotia soferului, care nu a suferit leziuni grave.

afis_ucraina.jpg