Marius Matei urmează un tratament la Mogoşoaia

Revenirea lui Marius Matei la FC Botoşani s-a încheiat mult mai înainte decât se aşteptau toţi. O accidentare la făcut pe jucătorul împrumutat de la Oţelul Galaţi indisponibil mai multe etape. Cristi Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani spune că în cazul în care îl avea pe Matei pe teren rezultatele erau mult mai bune.  

„Eram foarte optimist pentru că Matei e un atacant foarte bun. Nu ştiu dacă el nu putea să marcheze la fiecare meci sau în cel mai rău caz la două meciuri sigur marca o dată. Aducea un aprt foarte important. Aşa a fost să fie să nu-l putem folosi. Vedem ce o să fie din vară în colo”, a spus Cristi Popovici.

„El acum e la tratament la Mogoşoaia. A încercat, a fost pe la toţi doctorii, acum e la kinetoterapeutul echipei naţionale. Are un program de opt ore pe zi de recuperare sub toate formele, cu fizioterapie, medicină sportivă. Nu ştie cât timp va sta. El s-a dus luni, la preluat ăla… până când începe să dea semne bune tratamentul. Ar fi foarte important dacă s-ar reface, să rămână în continuare la Botoşani. Ar fi un lucru foarte bun mai ales că Boghian nu ştiu dacă mai putem să-l ţinem sau nu”, a adăugat tehnicianul.

Marius_Matei__19_.jpg