Au fost desemnate castigatoarele concursului „Miss PDL”

Eleva Liana Slincu, de la Colegiul National AT Laurian, a castigat, joi seara, titlul de Miss PD-L,, in urma unui concurs desfasurat la Fun City. Acesta este cel de-al doilea titlu din ultima luna obtinut de Liana, dupa ce de a mai fost desemnata si Miss Preuniversitaria. Pe langa titulatura de Miss PD-L, Liana Slincu a primit drept premiu suma de 1.000 de lei plus un bon de cumparaturi la un magazin din Botosani.

Pe locul al doilea la Miss PDL s-a situat Anca Danila, care a primit drept premiu suma de 500 de lei plus o cina romantica la un local din municipiu, in timp ce locul trei a fost acordat Ioanei Fecioru, careia i-a fost inmanat un premiu in valoare de 300 de lei plus o cina romantica la acelasi local din municipiu.

La evenimentul organizat de organizatia judeteana de tineret a PD-L au luat parte si seniorii partidului, printre care presedintele judetean Catalin Flutur, viceprimarul Florin Ghiorghita, consilierii judeteni Ioan Diaconu si Cristian Achitei, dar si deputatul Catalin Buhaianu.

Toate cele 10 concurente au fost rasplatite cu cate un premiu special:

1. Premiul Fitness- Alina Tanasa

2. Premiul Popularitate- Catalina Ceban

3. Premiul pentru cea mai frumoasa rochie de seara- Anca Danila

4. Premiul pentri cea mai fotogenica- Liana Slincu

5. Premiul pentru cea mai buna prezenta scenica- Ioana Lavinia Bucsa

6. Premiul juriului- Anda Mirela Barariu

7. Premiul seniorilor- Ioana Fecioru

8. Premiul organizatiei tineret- Simina Alexa

9. Premiul pentru cel mai bun moment special- Isabela Epure

10. Premiul organizatiei femei- Andreea Brehuiescu

"Am avut foarte mari emotii, cele mai multe la proba de aptitudini, la dansul oriental, dar pana la urma a fost bine", a spus Liana Slincu, Miss PD-L 2010.

"Am ajuns la a 14 editie, este o actiune care se adreseaza tineretului, incercam sa promovam tineri valori ale Botosaniului si sa atragem cat mai multi tineri care sa fie interesati de politica si sa se implice cat mai mult administrarea judetului, la un moment dat", a declarat Gabriel Alexandru, presedintele organizatiei judetene de tineret a PD-L.

miss_pdl.jpg