Șoptică a anunțat pe cine susține la șefia PNL

costel soptica ludovic orban 2Președintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, a anunțat, miercuri, că îl susține pe Ludovic Orban la președinția partidului. Acesta a spus că pe 8 iunie va avea loc Biroul Permanent Județean al PNL, care va decide cu ce moțiune votează: a lui Orban sau a lui Cristian Bușoi.

like facebook” Dacă mă întrebați pe mine ca persoană, am dreptul la semnătură pe o moțiune . Și această semnătură este pusă pe moțiunea domnului Ludovic Orban. Nu este un secret. În schimb nu pot stabili eu în numele organizației”, a menționat Șoptică.

Ludovic Orban, candidatul la președinția PNL, a declarat că dacă liberalii botoșăneni vor vota moțiunea sa, ei vor face parte din echipa sa.

Aceasta decizie trebuie să o ia filiala Botoșani. Ea trebuie să hotărască. Dacă votează și susțin moțiunea mea în mod evident vor face parte din echipa mea și vor hotărî și pe cine susțin în echipa mea. În ce mă privește pe mine, cu siguranță voi susține reprezentantul filialei din Botoșani în echipa mea”, a menționat Orban.

One thought on “Șoptică a anunțat pe cine susține la șefia PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *