Bad Boys Blue si Direcţia 5 vor cinta la Zilele municipiului Botosani

Zilele Municipiului Botoşani, marcate în fiecare an de Sf. Gheorghe, se anunţă a fi în acest an deosebite. Şi asta pentru că municipalitatea şi-a anunţat intenţia de a aduce la Botoşani, la acest eveniment, pe lângă formaţii renumite din ţară şi o trupă internaţională. Potrivit viceprimarului Florin Ghiorghiţă, vor concerta la spectacolul ce va fi organizat de zilele oraşului trupa Bad Boys Blue, Direcţia 5, Zdob şi Zdub. Municipalitatea nu va contribuit cu niciun leu la organizarea acestui eveniment. 

“Nu vom cheltui niciun leu. Totul se face printr-un contract de sponsorizare, probabil, contribuţia noastră va consta într-o mică sumă pentru Bad Boys Blue. Acolo, va trebui să căutăm noi o sponsorizare. Noi am contractat totul cu Tuborg, care ne oferă partea de scenă, sunet, lumini şi trupele autohtone. Trupa internaţională o plătin noi, dar din sponsorizări”, a spus Ghiorghiţă.

Deocamdată nu se ştie unde va fi amplasată scena pentru spectacolul organizat de Zilele oraşului. Asta pentru că, spune viceprimarul municipiului, scena va fi mult mai mare şi nu ar intra în vechiul amplasament, statuia de lângă Parcul Mihai Eminescu. Formaţia Bad Bozs Blue va concerta la Botoşani pe 23 aprilie. Viceprimarul Florin Ghiorghiţă susţine că aceasta reprezintă promisiunea făcută de Executiv de a aduce cel puţin două trupe internaţionale în cei patru ani de mandat. 

“Trupa internaţională este o trupă a anilor 80-90. A fost o oportunitate pentru noi, pentru că aveau pe 24 aprilie un concert în România şi atunci am contractat şi noi să cânte în Botoşani pe 23 aprilie, la un preţ foarte bun. Această trupă, din cele două internaţionale promise, va fi prima”, a mai spus viceprimarul