Liviu Campanu, decis sa nu se mai inscrie in noul partid politic- UNPR

Senatorul independent de Botosani Liviu Campanu, pare sa nu mai vrea sa devina membru al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR). Surse apropiate acestie formatiuni politice sustin ca parlamentarul de Botosani, care reprezinta independentii din Senat, ar fi renuntat la proiectul intitulat UNPR. Deocamdata, nu se cunosc motivele unei astfel de decizii, insa ele ar putea fi legate de impartirea functiilor in viitoarea formatiune politica.

De altfel, liberalul Mihai Voicu scrie pe blogul sau ca liberalii nu au ce cauta linga fostii PSD-isti Gabrieol Oprea, Cristian Diaconescu sau Marian Sirbu.

"Apare legitima intrebare – ce fac fostii liberali? Este absolut evident ca par stingheri in aceasta combinatie. Tatal miscarii, PD, care isi revendica cu incapatanare o componenta liberala si care are in conducere fosta disidenta pusa la cale dupa aceeasi reteta, nu-i lasa sa-si afirme ideile si nici sa obtina ceva functii in noul partid.

In plus, chiar daca in politica totul este posibil, acestia au o problema in a se afirma si manifesta undeva la stanga PSD, riscand sa-si bulverseze complet si bruma de electorat pe care eventual ar mai avea-o in colegiile si judetele lor.

Neavand forta sa construiasca o noua structura in care s-ar simti confortabil si ar fi sefi, au la dispozitie doar doua alternative. Sa se inscrie in PD sau sa testeze terenul pentru intoarcerea in PNL", scrie Voicu.