Turul Ciclist al Romaniei va trece, a cincea oara, prin Botosani

Prefectul Cristian Roman, presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tibuleac, si primarul municipiului, Catalin Flutur, s-au intilnit, marti, cu oficialii Federatiei de Ciclism, pentru a discuta despre organizarea unei etape a Turului Ciclist al Romaniei la Botosani. Secretarul general al federatiei, Vasile Selejean, s-a  aratat incintat ca Turul Ciclist va trece din nou prin Botosani.

"Cei care au fost in caravana, in special a celor din alte tari, au fost foarte incintati cind au vazut ca Botosaniul va face parte din nou din traseul Turului Ciclist al Romaniei. Venim cu placere, chiar daca va fi foarte greu pentru ca anul acesta startul se va da la Deva si sosirea va fi la Constanta. In sapte zile vom avea doua-trei trasbordari, pentru a acoperi traseul", a afirmat Selejean. 

"Noi stim lectia. Suntem bucurosi ca putem sa aducem Turul Ciclist al Romaniei la Botosani pentru al cincilea an consecutiv. Din cite am vazut, si cetateanii din Botosani au primit foarte bine turul", a spus Flutur.

Turul Ciclist va ajunge la Botosani pe 9 iunie pe Mihaileni- Vf Cimpului- Dorohoi- Botosani, iar pe 10 iunie va pleca spre Frumusica- Tirgu Frumos- Piatra neamt