Un tinar de 25 de ani, din Botosani, ucis in Italia de niste moldoveni

Un tinar de 25 de ani din Botosani murit in Italia, dupa ce a fost impuscat cu sange rece de un grup de moldoveni in preajma unei discoteci din Milano, informeaza Tele M. Tragedia a avut loc in noaptea de duminica spre luni in urma unui conflict spontan.
Mihai Buzduga locuia in Botosani si a plecat la munca in Italia anul trecut. El a avea nevoie de bani pentru a indrepta o greseala pe care o savarsise cu ceva timp in urma. Tanarul fusese implicat intr-un accident de circulatie soldat cu mai multe pagube materiale si trebuia sa despagubeasca un localnic din Zaicesti.
Autoritatile italiene au inaintat o adresa oficiala care sa confirme acest lucru, iar cumplita veste a fost data familiei tanarului chiar de seful Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor, Viorel Gaidur.

Cadavrul a fost depus la morga Institutului de Medicina Legala din Milano, iar carabinierii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs tragedia. Familia tanarului face eforturi disperate pentru ca fiul lor sa-si gaseasca odihna de veci pe meleagurile natale.