Trei tineri din Botosani vor sa participe la Campionatul de motociclism Romanian Super Bike

Botosaniul va fi reprezentat, in acest an, la Campionatul de motociclism Romanian Super Bike. Trei tineri motociclisti au decis sa participe la prima etapa a campionatului de Super bike, ce va avea loc in luna martie in Grecia. Pentru a se pregati pentru competitie, cei trei sportivi se antreneaza zilnic in sala de forta, isi prepara motocicletele pentru competitie si asteapta primavara pentru antrenamentele pe circuitul de carting de la Bacau.

Alin Pintilie, Eduard Mihalcu si Bogdan Barladeanu sunt componentii clubului AEM Design Racing Team si in urma cu un an au luat decizia de a se inscrie in Campionatul de motociclism viteza. Cei trei botosaneni se antreneaza de aproximativ 2 ani pe circuitul de carting de la Bacau pentru a se obisnui cu latura sportiva a motociclismului.
Clubul va inscrie trei echipaje in competitie, toate la categoria superbike. Prima etapa a campioatului va avea loc in Grecia la Serres in perioada 16-18 aprilie. Pana atunci clubul botosanean spera sa isi poata pune la punct toate aspectele financiare pentru a-si asigura participarea.
Desi nu s-au antrenat pana in prezent pe un circuit omologat de motociclism viteza, botosanenii spera sa obtina cel putin un loc pe podiumul competiei.
Pana la etapa de la Serres, cei trei motociclisti spera sa mai prinda cel putin doua antrenamente pe circuitul de la Bacau.

AEM_Design_Racing_Team.JPG