Madalina Gologan si Claudiu Sandu, desemnati „Miss” si „Mister”, la Colegiul Eminescu

Vineri, 8 ianuarie 2010, sala Casei de Cultură a Sindicatelor, a devenit neincăpătoare. La spectacolul "Miss şi Mister Boboc" la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" au fost prezenţi aproape 700 de elevi. Evenimentul a fost organizat de clasele a XII-a C şi a XII-a H din cadrul Colegiului.

Deschiderea programului a aparţinut trupei de teatru a liceului, cu un dans din spectacolul "Ventrilocul". Tinerii actori au introdus in scenă şi boboceii, 9 fete şi 8 băieţi, aspiranţi la titlul de Miss şi Mister. Ei au evoluat in cadrul probei speciale,A?surprinzindA?publicul printr-un dans original şi exploziv.

Mai apoi, şi-au făcut apariţia şi concurenţii defilind in ţinutele de zi. Pe lingă prezentarea propriu-zisă, participanţii au trebuit sa dea dovadă de spontaneitate, fiind supuşi unei probe surpriză: dansul pinguinului.

La proba de seară, cele 9 perechi au impresionat publicul prin graţie şi eleganţă, cu ţinute spectaculoase, dar şi-au demonstrat şi calităţile de dansatori, printr-un vals ceremonios.

Atmosfera intreţinută de trupe de dans cu renume in oraş şi in ţară precum "TNG" şi "Glamour", a fost completată de prezenţa pe scenă a două surori gemene "Duo Cris" ce au prezentat un număr de dans acrobatic aclamat la scena deschisă de public.

Un moment cu totul special a fost oferit de o trupă de rromi "Ilo Danilo", numele lor insemnind "inima nebunatică". Ei au realizat un surprinzător dans tradiţional rrom mult apreciat de publicul prezent.

Titlurile de "Miss şi Mister Boboc" au revenit concurentei cu numărul 1, Mădălina Gologan şi respectiv concurentului cu numărul 2 Claudiu Sandu. Alte premii au fost acordate de Centrul Europe Direct, Botoşani concurentei cu numărul 4, Ana-Maria Aursulesei, Salonul Bella, Avon Cosmetics şi TuşiRomania. Pe lingă acestea a fost acordat şi titlul de "Miss şi Mister Popularitate", in urma votului online, concurentei cu numărul 7, Antonica Porohniuc şi respectiv concurentului cu numărul 6, Ştefan Lăzăruc.

La finalul spectacolului presedinta juriului, prof. Chira Liliana a declarat: "Momentele artistice au fost pe placul publicului care s-a comportat fair-play pe tot parcursul spectacolului, dar şi in momentul aflării ciştigătorilor. De asemenea criteriile de jurizare au fost corecte şi echidistante".

relatare de Barbu Matei, elev in cl. a XII-a C- Colegiul "Mihai Eminescu"