Scandal la un restarant din Botoşani ce a adus un cunoscut chef pentru a revoluţiona bucătăria, însă relaţia s-a rupt brusc şi cu reproşuri.
Este vorba despre restaurantul Mioriţa care în primăvara acestui an a decis o schimbare majoră, aducerea bucătarului chef Cristian Oprea. Se dorea o reinterpretare a bucătăriei locale cu preparate diferite, iar proiectul anunţat de chef era pe minimum un an de zile.
După câteva luni bucătarul a părăsit restaurantul, însă nu în cele mai bune condiţii.
A scris pe adresa redacţiei că restaurantul îi foloseşte ilegal numele în reclame promovând meniuri făcute de el, când de fapt nu mai lucrează acolo. De cealaltă parte, Sorin Saucă, administratorul restaurantului a respins aceste acuzaţii spunând că de fapt bucătarul nu s-a integrat şi a vrut să îi „fure” oamenii din local.
acolo e ca n „MIORITA” ……..
nimeni nu fura angajatii acelui restaurant, pur si simplu acesti sefi nu stiu sa isi aprecieze oamenii la adevarata lor valoare. oamenii pleaca deoarece salariile sunt de minzerie, iar un om face treaba a minim 5 oameni. In concluzie oamenii pleaca de buna voie. Ceea ce spun ei sunt doar motive pentru a-si spala mainile.