Tele M Botosani va fi receptionat, de luni, si la Dorohoi

Compania UPC Romania anunţă clienţii de televiziune din Dorohoi ca, incepind cu data 5 octombrie 2009, programele de televiziune transmise vor fi recepţionate pe noi frecvenţe, ca urmare a schimbarii normei de transmisie – din norma Est – PAL D/K (sunet 6,5 MHz) in norma Vest – PAL B/G (sunet 5,5 Mhz), aliniindu-se astfel la standardele europene de transmisie a programelor de televiziune prin cablu. Astfel, clienţii UPC din oraşul Dorohoi sunt rugaţi să-şi reprogrameze televizorul, cautind şi memorind din nou programele. Pentru ajutor, se pot adresa echipei UPC, fie la Magazinul UPC din Strada Spiru Haret nr. 7, bl. B1, parter, fie sa sune la numarul de telefon 031 1000 872.

Totodată, de la aceeaşi dată, grila de programe se va imbogaţi cu numeroase canale TV noi: Disney Channel, UTV, Hallmark, The Money Channel, Canal Teleshop, N24, VH1, TVRM, Sport1, Tele M Botosani, Pro7, TVR Iasi, CNN, TVR Info.

Schimbarea grilei de frecvenţe a programelor de televiziune prin cablu face parte din preocuparea permanentă a companiei UPC de a oferi produse şi servicii de cea mai bună calitate, conform celor mai performante tehnologii. Astfel, ĩncepand cu 5 octombrie, UPC demareaz procedura de pregatire a reţelei sale ĩn vederea furnizirii noilor servicii de televiziune digitala clienţilor sai din Dorohoi, incepind cu data de 15 octombrie 2009.