Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Botoșani, dar care locuiește în prezent în București, a participat la show-ul culinar Chefi la cuțite. Silviu Furdiu a mers în fața celor trei chefi cu un desert: măr copt cu cremă de soc, prune uscate și portocale trase în coniac.
Silviu a lucrat la o firmă de recuperări, în imobiliare, dar și-a încercat norocul în bucătărie la îndemnul mamei sale și a reușit să facă performanță.
De patru ani a început să facă școala de bucătari, iar de trei ani lucrează chiar cu chef Cătălin Dumitrescu.
„Inovație, mănânci, dar totuși te leșină”, a spus chef Bontea.
„Ăsta trage de tigăi, e nebun. Trage în tigăi ca un disperat”, a spus chef Cătălin Dumitrescu.
„Ești genul ăla de bucătar cum îmi place mie, rapid, nu gândești de două ori. În schimb, în farfuria asta ai niște hibe foarte mari. E un dezechilibru între dulce și acrisor”, i-a spus Dumitrescu.
Chiar și fără votul lui Dumitrescu, botoșăneanul a trecut în etapa următoare întrucât a primit voturile celorlalți doi chefi și a obținut cuțitul.
„Oricine îl va avea pe Sile în echipă e un tanc”, a spus chef Dumitrescu.