Urban Serv propune modificarea perioadei de concesionare a locurilor de înhumare

cimitirReprezentanții societății Urban Serv propun, printr-un proiect de Hotărâre de Consiliu Local, modificarea perioadei de concesionare a locurilor de înhumare. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, a declarat că se dorește ca, concesionarea locurilor de veci să se facă pe două perioade și nu patru ca până acum, respectiv pe șapte ani și 30 de ani. De asemenea, administratorul celor două cimitire din municipiul Botoșani mai propun ca repartiția celor 470 de locuri de înhumare din Cimitirul Pacea, rezultate din extindere, să se facă în sistem criptă pentru a fi onorate cât mai multe solicitări.

like facebookAvând în vedere faptul că în urma controlului Curții de Conturi s-a dispus ca suma luată din concesiunea locurilor de înhumare să fie venit la bugetul consiliului local și mergând pe mai multe perioade de concesiune este foarte greu să ții evidența. Atunci am propus șapte ani concesiune pentru cazurile sociale și 30 de ani pentru celelalte cazuri”, a spus Drelciuc.

De asemenea, societatea Urban Serv va solicita în Consiliu Local reconcesionarea locurilor de veci părăsite. În cele două cimitire din municipiul Botoșani au fost depistate în jur de 400 astfel de locuri.

 

One thought on “Urban Serv propune modificarea perioadei de concesionare a locurilor de înhumare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *