„Zilele incluziunii sociale a copiilor si tinerilor aflati in dificultate”, la Dorohoi

In perioada 27-29 mai, in municipiul Dorohoi a avut loc a ll a editie a "Zilelor incluziunii sociale a copiilor si tinerilor aflati in dificultate". In aceste trei zile au avut loc mai multe activitati atat pe pietonalul Grigore Ghica, unde au fost prezenti copii si tineri din gradinite si scoli alaturi de educatori si profesori, cat si in sala de sedinte a Consiliului Local Dorohoi si in incinta Casei municipale de Cultura, unde au participat specialisti din diverse domenii atat din municipiul Dorohoi, din judet, cat si din tara.

In cea de-a lV a zi va avea loc "Carnavalul copiilor" in municipiul Dorohoi, sambata 30 mai, in Piata Primariei municipiului Dorohoi incepand cu ora 09,30. In caz ca vremea nu permite desfasurarea activitatilor in aer liber, Carnavalul copiilor se va desfasura in sala de sport a Liceului Grigore Ghica Vv.

Clovni, Alba ca zapada, Teatrul Vasilache si multe alte surprize ii asteapta pe copii.

"Multumim pe aceasta cale tuturor celor careA? si-au adus aportul si au facut ca aceste manifestari sa se desfasoare in municipiul Dorohoi: Administratiei publice locale, Directiei de asistenta sociala Dorohoi, DGASPC Botosani, Asociatiei Clara Dorohoi, Asociatiei Sarepta Dorohoi, Fundatiei Star of Hope, specialistilor din diverse institutii, educatorilor, invatatorilor, profesorilor, Seminarului Teologic si nu in ultimul rand sponsorilor", a declarat Radu Dan Surdu de la Directia de Asistenta Sociala Dorohoi.