FOTO Accident grav la ieșirea din Dorohoi. Șapte persoane, dintre care cinci copii, au fost rănite

accident Dorohoi- George EnescuUn grav accident de circulaţie soldat cu rănirea a șapte persoane, printre care și cinci copii, a avut loc luni seară pe drumul județean care leagă Dorohoiul de comuna George Enescu.

Un tânăr de 26 de ani, din Brăești, aflat la volanul unui Ford, a pierdut controlul asupra volanului din cauza vitezei excesive. Într-o curbă periculoasă, aproape de intersecția cu drumul național Dorohoi- Darabani, mașina, în care se aflau încă șapte persoane, a ieșit de pe carosabil, a lovit un copac, iar apoi s-a răsturnat.

like facebookPotrivit martorilor, tânărul șofer, Cristian Motoc, întors de curând din Italia și care are permis de patru luni, a mers la cumpărături cu soția, rudă, dar și cu cinci copii, dintre care trei ai săi. La întoarcere, a avut loc accidentul, cei cinci copii fiind răniți.

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe care au preluat victimele. Cel mai mic dintre copii are patru luni. O fetiță de șase ani este în stare gravă și ar putea fi transferată la Iași.

accident Dorohoi- George Enescuaccident Dorohoi- George Enescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *