Un barbat din Botosani si-a pus capat zilelor in Italia, dupa un scandal in familie

Dramă intr-o familie de romani din Tivoli. Micuţa Mădălina, de doar 2 ani, a asistat la sinuciderea tatălui său, după ce acesta ii agresase mama. "Tati e mort, a aruncat la mine scăunelul de la picioare", a povestit Mădălina mamei şi medicilor, scrie ziarul Click.

Georgia Isac, 43 de ani, din Focşani, se afla in Italia de aproape cinci ani. Aici a cunoscut tot un roman zidar, Aristotel Bălan, 52 de ani, din Botoşani. Dacă in primii trei ani Aristotel a fost "un om de zahăr, nespus de bun", după cum spune Georgia, in ultimii doi ani au inceput problemele.

"Bea intr-o zi şi cite cinci litri de vin plus coniac, votcă şi bere", povesteşte femeia. Devenise violent şi de mai multe ori a agresat-o pe Georgia. Cu Mădălina, fetiţa lor de 2 ani, se purta insă foarte frumos. "Eram despărţiţi de două luni, iar la sfirşitul săptăminii trecute m-a chemat să o vadă pe Mădălina".

Aristotel le-a condus in casă şi a incuiat uşa. "Nebunia l-a apucat brusc", povesteşte Georgia ce s-a intimplat luni. Aristotel a ameninţat-o cu un cuţit. "La fiecare colţ al patului era cite o bucată de sfoară. Mi-a spus că vrea să mă lege şi să mă taie. Vroia să rupă carne din mine, bucăţică cu bucăţică", relatează in continuare femeia.

Georgia a reuşit să sară pe geam, in grădină, de la aproape trei metri. In tot acest timp fetiţa era singură in altă cameră. Femeia a chemat carabinierii şi, impreună cu ei, a revenit la una dintre ferestrele casei, pentru a-şi recupera fetiţa. Aceasta din urmă, auzind strigătele disperate ale mamei, a venit la geam şi le-a spus tuturor că "tati doarme. A aruncat la mine scăunelul de la picioare". Acum, fetiţa este ţinută sub supraveghere medicală.