Leo Grozavu a vrut să renunţe la FC Botoşani. Vezi din ce motiv!

leo grozavu fc botosaniChiar dacă a câştigat partida cu CSMS Iaşi, antrenorul Leo Grozavu a anunţat că a fost la un pas să renunţe la funcţia de antrenor.

like facebookAcesta s-a arătat revoltat de atitudinea suporterilor FC Botoşani spunând că o parte dintre ei nu merită o asemenea echipă. Tehnicianul a menţionat că publicul ar trebui să susţină toate cele 90 de minute echipa nu să huiduie sau să ceară demisia.

„Sunt supărat şi chiar dacă supăr pot spune că publicul din Botoşani nu ştiu dacă merită o asemenea echipă. O echipă care într-un timp relativ scurt a reuşit să facă nişte performanţe la care acum câţiva ani nimeni nu se gândea. Eu cred că normal ar fi ca pe parcursul celor 90 de minute, ei să încurajeze echipa, să o ducă spre victorie, nu să apostrofeze sau să ceară demisia antrenorului. Probabil că educaţia lasă de dorit. Dacă nu aveam o relaţie specială cu domnul Şfaiţer şi domnul Iftime mă gândisem foarte serios ca după acest meci să renunţ pentru că nu este normal ceea ce se întâmplă. Nimeni nu cunoaşte cu adevărat problemele din club. Din această cauză nu vom ajunge niciodată la nivelul ţărilor dezvoltate din Europa”, a declarat Leo Grozavu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *