Cursa de masini in poligonul ACR, de Ziua automobilului romanesc

Pasionatii de automobile dar si vitezei isi vor putea incinge pneurile sambata, pe poligonul ACR, informeaza postul de televiziune Tele M. Si nimeni nu va fi sanctionat pentru viteza excesiva. Si asta deoarece, 4 aprilie aprilie semnifica Cupa ACR 105, zi in care este sarbatorita ziua automobilismului romanesc.
Cu acest prilej, pe poligonul de la marginea orasului ca fi organizat un rally la care se vor putea inscrie toti botosaneni amatori ai sportului cu motor. Raliul ce va avea loc sambata se doreste a fi, o avanpremiera a unui eveniment automobilistic de exceptie si anume etapa Cupei Nationale. Rally Sprint care se va desfasura la inceputul lunii iulie.
Actiunea denumita Cupa ACR 105, a fost organizata cu implicarea Directiei pentru Sport Botosani dar si a mai multor sponsori.
Totodata vor fi acordate o ploaie de premii pentru cel mai tanar concurent sau cel mai bun timp obtinut in cele doua manse. Concursul consta in parcurgerea a doua ture de poligon in sistem sincron cu start in paralel a doua masini, in sensuri diferite. O implicatie semnificativa in acest eveniment deosebit apartine Directiei Judetene de Sport.