Duminica va avea loc spectacolul pentru copii intitulat „Zbor de primavara”

Asociatia culturala "Vis de Artist", Teatrul Mihai Eminescu si Casa Armatei Botosani organizeaza duminica, 5 aprilie a.c., la ora 12.00, spectacolul cu copii si pentru copii intitulat "Zbor de primavara". Realizat de Catalina Constantinovici, cu participarea actorului Cezar Amitroaie, spectacolul de lansare al CD-ului cu acelasi nume va fi sustinut, in Sala Mare a Teatrului Mihai Eminescu, de membrii grupului "Vis de Artist": Marena Funduianu, Bianca si Dayana Iacob, Andreea Prepelita, Ruxandra Baciu, Adelina Viciriuc, Simona Necsanu, Mariuca Nicolau, Alexandra si Andreea Grigoroscuta, Amalia Rotariu, Ioana Mititelu, prietenii lor de la Clubul "Pro Dance", coordonati de prof. Constantin Dicu, si de la "R&B School Dance", indrumati de Liviu Topor.

"Vis de Artist" este visul unui copil care isi traieste aceste clipe zambind, bucurandu-se de momentele frumoase pe care le petrecem impreuna. Zambim pentru ca vine primavara plina cu flori, parfumata si clorata, admiram fluturasii, furnicutele si redescoperim natura din jurul nostru, ne oprim atentia asupra animalutelor ce ne inconjoara sau ne plac si nu ezitam sa ne transformam, pentru o clipa, in eroi de poveste pentru a participa la Carnaval, intr-o lume in care am dori sa ramanem, sa oprim timpul, fie doar si pentru o clipa! Primaverii ii asociem chipul mamei si ii dedicam momente artistice de o reala sensibilitate. Va invitam sa va alaturati noua pentru a surprinde impreuna momente de vis si pentru a va darui o "primavara din suflet", cu drag!

Din iulie 2007, evolutia grupului "Vis de Artist" a incantat publicul din Botosani si din tara prin cele peste o suta de aparitii artistice. Dupa participarea de anul trecut la "Mamaia copiilor" si aprecierile artistice individuale obtinute la diferite concursuri nationale de gen, membrii grupului "Vis de Artist" au avut ocazia, la sfarsitul lunii martie, de a canta alaturi de Mircea Baniciu la Festivalul |"Folk
fara varsta". Dupa lansarea CD-ului "Zbor de primavara", grupul "Vis de Artist", coordonat de prof. Catalina Constantinovici, va incepe pregatirile pentru o noua provocare: acesti copii au fost admisi, in urma unei preselectii, pentru a participa, la sfarsitul lunii mai, la a 16-a editie aA� Festivalului-Concurs International al Talentelor Lumii "Micul Print" de la Chisinau.