Zeci de politisti avansati in grad profesional pentru merite

Zeci de politisti, printre care si 15 ofiteri, au fost avansati, joi, in grad profesional, cu prilejul Zilei Politiei. O parte dintre acestia au primit gradul superior inainte de termen, ca urmare a meritelor profesionale deosebite. 15 ofiteri din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie au fost avansati in gradul urmator, prin ordin al ministrului Administratiilor si Internelor. Trei dintre acestia au urcat pe treapta profesionala inainte de termen.
Alaturi de cei 15 ofiteri, in grad au fost promovati si peste 40 de agenti, dintre care cinci inainte de termenul legal obisnuit.
Citirea ordinelor de promovare in grad a fost facuta in cadrul unei ceremonii desfasurate la sediul Inspectoratului. Prezent la eveniment, prefectul Cristian Roman a atras atentia politistilor sa isi faca treaba. De asemenea, cu prilejul implinirii a 187 de ani de la infiintarea Politiei Romane, au fost depuse coroane de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza din fata inspectoratului judetean si a fost organizata Ziua Portilor Deschise.