De teama controalelor făcute de autorităţi, în locul destinat comercializarii mielor din Piaţa centrală, bate vantul. Niciun producător particular nu s-a arătat interesat să închirieze spaţii în Hala de carne pentru comercializarea mieilor de Paşti. Reprezentanţii Urban Serv au o explicaţie pentru acest aspect: comercianţii trebuie să aducă dovada că animalul a fost sacrificat într-un abator iar mulţi nu sunt în legalitate, iar pe de altă parte și costurile cu sacrificarea mieilor și închirierea boxelor sunt mari, așa că aleg să îşi vândă produsele la colţul străzii.
„Ei trebuie să sacrifice mieii în abatoare specializate și este una din condițiile care îi opresc să vină să solicite la noi închirierea celor două boxe. dacă se vând miei, înseamnă că nu se vând în condiții legale„, a spus Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.
Urban Serv a pus la dispoziţie pentru vânzarea mieilor două boxe.