Campion la amenzi la numai 24 de ani

Un botosanean a reusit performanta de a fi sanctionat baneste de oamenii legii de nu mai putin de 303 ori, informeaza postul de televiziune Tele M. Barbatul are domiciliul in Parcul Tineretului, insa abaterile le-a savarsit in mai multe judete din tara.
Cum obligatia de recuperare a debitelor revine Directiei de Taxe si Impozite din localitatea unde are domiciliul contravenientul, municipalitatea are de incasat de la acesta jumatate de miliard de lei in bani vechi.
Potrivit unei baze de date a Directiei de Impozite si Taxe, 45 de botosaneni au adunat debite la bugetul local din amenzi neplatite in valoare de aproximativ 1.000.000 de lei, adica 10 miliarde de lei vechi. Fruntas la amenzi neachitate este un tanar in varsta de 24 de ani din municipiu. Tanarul obisnuia sa faca bani din cersetorie, pe care ulterior ii cheltuia pe bauturi alcoolice. Dupa ce se imbata facea scandal si era amendat.
Pentru faptele sale barbatul aA? fost sanctionat de 303 ori. Pentru toti cei in cauza, lucratorii Directiei de Impozite si Taxe au instituit masuri de executare silita, insa pana in prezent nu a reusit sa incaseze nici un leu de la acestia. In opina conducerii institutiei, in astfel de cazuri, de vina este legislatia insuficienta. Amenzile se incaseaza cu dificultate, iar abaterile nu pot eliminate.

baner_net_liviu.jpg

buhaianu_jpg2.jpg