Un om de afaceri şi-a deschis „pensiune” pe malul unui iaz. Vezi cum arată!

Saint Tropez de Dorohoi- BotosaniUn om de afaceri din Botoşani şi-a deschis, de curând, unul dintre cele mai atractive locuri de agrement din judeţ. Este vorba de patronul firmelor Dorolact şi Spicul Dorohoi, Viorel Surugiu, care a amenajat pe malul lacului Cobâla din comuna Şendriceni o adevărată „staţiune”.

„Saint Tropez”, care se află la mai puţin cinci kilometri de municipiul Dorohoi, într-un cadrul natural excepţional, este spaţiul în care pescarii, dar şi cei pasionaţi de natură, sau de distracţie găsesc ceea ce caută.

Saint Tropez de Dorohoi- BotosaniPopasul dispune de piscină pentru adulţi şi piscine pentru copii, cu şezlonguri, dar şi de căsuţe pentru cazare. În centrul „staţiunii”, chiar pe malul lacului, se află o terasă acoperită, unde sunt servite băuturi alcoolice şi răcoritoare.

Afacerea a fost creată dintr-o pasiune a lui Viorel Surugiu. Acesta a concesionat, pentru el, iazul Cobâla, însă, ulterior, a cumpărat o suprafaţă de pământ din împrejurimi, dezvoltând aici un loc de relaxare.

Deşi a investit aici zeci de mii de lei, patronul Dorolact are în vedere extinderea, în principal creşterea capacităţii de de cazare. Una dintre priorităţile sale este asfaltarea căii de acces, din drumul naţional care face legătura dintre Dorohoi şi Suceava până la „Saint Tropez”.

Saint Tropez- Dorohoi - Botosani

Saint Tropez- Dorohoi - Botosani

Saint Tropez- Dorohoi - Botosani

Saint Tropez- Dorohoi - Botosani

Saint Tropez- Dorohoi - Botosani

3 thoughts on “Un om de afaceri şi-a deschis „pensiune” pe malul unui iaz. Vezi cum arată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *