K1: Felix Alexoaie a terminat la egalitate cu Vasile Popovici

Sportivul Felix Alexoaie, legitimat la Milenium Gym Botosani, a terminat la egalitate partida sustinuta, simbata seara, impotriva ieseanului Vasile Popovici, la categoria + 100 de kilograme, in cadrul galei de lupte cu reguli similare K-1, "Pitbull Challenge 2". Meciul, care a avut loc in sala de sport a Colegiului Naţional Gheorghe Asachi din Botosani, s-a terminat indecis dupa trei runde in care niciunul dintre luptatori nu a iesit in evidenta cu lovituri care sa isi puna in pericol serios adversarul.

In primul meci al galei, Cosmin Ungureanu (CS K-1 Galati) l-a invins prin KO in repriza a treia pe Cristian Budes (Universitatea Timisoara) la categoria 63 kg, iar in meciul doi Ion Paraschiv (CS K-1 Galati) l-a invins prin KO in repriza intii pe Vitali Mitu (Club Sport Univers Bucuresti) la categoria 81 kg. In meciul al treilea, la categoria 70 kg, Costel Pasniciuc (Respect Gym Bucuresti) l-a invins prin KO tehnic pe Catalin Pintilie (CS K-1 Galati), dupa ce antrenorul galateanului a aruncat prosopul. In meciul al patrulea, la categoria 90 kg, Petre Vasluianu (Respect Gym Bucuresti) l-a invins la puncte pe Valentin Moraru (Tita Fight Club), iar in meciul cinci, la categoria 67 de kg, Gabriel Budes (Universitatea Timisoara) l-a depasit prin KO dupa zece secunde pe Cosmin Cricleviti (Oradea).

Evenimentul a fost organizat de Ionuţ Atodiresei, promotor al galei, campion mondial şi european in acest sport, impreună cu Asociaţia pentru Dezvoltare şi Prosperitate, al cărui director coordonator de proiecte pentru tineret şi sport este Atodiresei.

k1_alexoaie.jpg