Cinci accidente in a doua zi de Paste pe drumurile din judet

O familie din Iasi s-a rasturnat, luni, in a doua zi de Paste, cu masina la iesirea din localitatea Hudum. Cei doi se indeptau spre Suceava, insa intr-o curba la dreapta au iesit de pe carosabil si s-au rasturnat pe marginea drumului. Soferul, Leuras Bucsa, de 46 de ani, sustine ca a fost nevoit sa iasa de pe drum din cauza ca o masina care venea din fata a taiat curba si se indrepta ca el. In urma accidentului, atit soferul, cit si sotia acestuia nu au fost raniti, iar cele doua ambulante sosite la fata locului s-au intors goale. La fata locului a ajuns si un echipaj de descarcerare, care nu a intervenit decit pentru a repune masina pe roti.

Luni dupa amiaza, un VW in care se aflau patru tineri romi s-au lovit de un copac de pe margea drumului national care face legatura intre Botosani si Suceava. Intre Vladeni si Hutani, soferul a incercat sa evite o autoutilitara rasturnata pe marginea drumului si s-a izbit violent de copac. Cei patru tineri s-au ales cu fracturi si au ajuns in stare grava la spital.

Tot luni dupa amiaza, un Matiz s-a ciocnit cu un Renault Megane la Vladeni, insa fara ca pasagerii din cele doua masini sa fi suferit rani grave. Accidente cu victime au mai avut loc la Dorohoi si Braesti.