Huncă refuză să comenteze scandalul legat de plecarea inspectorului Sebastian Mihalache

mihaela huncaŞefa Inspectoratului Şcolar Botoşani, Mihaela Huncă, a refutzat să facă declaraţii pe marginea acuzaţiilor care i s-au adus cu referire la plecarea din Inspectoratul Şcolar Botoşani a lui Sebastian Mihalache, încadrat ca inspector de matematică.

Huncă a fost acuzată de fostul inspector şcolar, actualmente viceprimarul municipiului Botoşani, Cătălina Lupaşcu de un comportament defiresc în raport cu colegii săi.

Lupaşcu a dat exemplu unei hotărâri a Consiliului de Administraţie, considerată de aceasta abuzivă, prin care s-a decis ca inspectorului Sebastian Mihalache să-i fie luate cadrele didactice din invatamantul gimnazial si sa-i fie date spre coordonare si indrumare inspectorului scolar Vicol, care este inspector pe mentora, lucru care l-ar fi dezamăgit pe Mihalache după cum a afirmat Cătălina Lupaşcu. Huncă a  refuzat să răspundă acestor acuzaţii precizând doar că „ce ştiu eu e că domnul Mihalache avea datorii de mult, spunea că vroia să plece şi a plecat”.

Sebastian Mihalache, era ultimul inspector şcolar care a rămas în funcţie după schimbarea puterii, el fiind susţinut şi de liderul liberalilor, Florin Ţurcanu.

4 thoughts on “Huncă refuză să comenteze scandalul legat de plecarea inspectorului Sebastian Mihalache

  1. daca unul dintre cei mai buni profesori pe care i-am avut a trebuit sa plece din motive politice, ma intreb, noi cei ce mai si invatam, ce sa mai stam in tara daca valoarea se contorizeaza in alte moduri decat cele firesti?? sau poate de asta e plina lumea de romani capabili??? poate ei nu-si gasesc locul aici?? ma intreb si eu, nu stiu cine-mi poate raspunde??

  2. Daca era cel mai bun profesor cum se spune nu trebuia sa isi bata joc de copii de la clasa a XII-a si sa ii lase balta. Acum la clasa a venit un prof care de 3 saptamani nu face nimic.Cu asa profesori Lic Economic o sa aiba ce-a mai scazuta promovabilitate la bac. Halal liceu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Adevarul este ca la Liceul Economic sunt doar elevi silitori, profesorii sunt de vina , ca pramatiile umbla prin crâşme in loc sa stea la scoala. Asa copii , dati vina pe altii, sa nu cumva sa fiti responsabili de faptele voastre. Tot respectul pentru profesori. Si eu am terminat Liceul Economic , acum vreo 6 ani si nu am dat vina pe profesori de rezultatele mele la bac, sau mediile din liceu. Parerea mea este ca sunteti niste mucosi alintati. Trezirea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *