Ministrul Mediului despre Modern Calor: Este un model pentru toată România

rovana plumb la Modern Calor BotosaniMinistrul Mediului, Rovana Plumb, a apreciat, joi seară, după ce a vizitat investiţiile de la Modern Calor, că societatea de termoficare din Botoşani este „un model pentru toată România”. Ea a spus că dintre toate proiectele finanţate pe axa de mediu a Programului Operaţional Sectorial, Botoşaniul se află pe primul loc din punct de vedere al implementării.

Mă bucură faptul că am putut să finanţăm acest proiect prin POS Mediu. Numai în ultimul an au intrat 80 de milioane de lei. Vreau, în acelaşi timp, să felicit Primăria, că a găsit soluţii de cofinanţare„, a afirmat Plumb.

La prezentarea noii investiţii nu a participat şi directorul tehnic al Modern Calor, Ion Diaconu, cel care a fost iniţiatorul acestui proiect. Acesta a liupsit pe fondul divergenţelor politice cu actuala administraţie.

 

 

2 thoughts on “Ministrul Mediului despre Modern Calor: Este un model pentru toată România

  1. fotograful si toti pdl-istii seniori si juniori vor avea o surpriza mare! DNA-ul este pe telefoanele lor!
    sa ne spuna fotograful – dir. teh. cum a luat examenul de manager, cu subiectele primite pe mail, rezolvate!! Adica toti 3 manageri de anul trecut, 2012!!! (d.i., a.d-p si c.s.)!!
    va asteptam la sectia PENALA!!
    va asteapta si alte multe surprize!!
    PS. ANREEA MARIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *