Botosaneanul Adrian Ciobanu a cucerit argintul national la box

Pugilistul Adrian Ciobanu, sportiv legitimat la sectia de box a Clubului Sportiv (CS) Botosani a cucerit titlul de vicecampion in cadrul finalelor Campionatului National (CN) de box tineret, intrecere desfasurata la Zalau.
Desi performanta obtinuta de Ciobanu este una meritorie, Victor Apetrei, antrenorul sectiei de box a CS Botosani s-a aratat extrem de nemultumit de modul in care elevul sau a fost arbitrat in finala disputata la categoria la care a luptat, 91 kilograme impotriva unui sportiv din Bistrita. "Adrian a fost mai bun in finala, insa a pierdut pentru ca a fost furat pe fata de arbitri. Este pacat ca la acest nivel sunt interese atat de mari. Pentru mine, Adrian ramane invingatorul moral si din ring al finalei. Ca arbitrii au inchis ochii si nu au vrut sa vada ca el a fost mai bun, este deja alta poveste", a declarat Victor Apetrei, antrenorul sectiei de box a CS Botosani.
Clubul botosanean a mai deplasat la Zalau, pe langa Ciobanu, inca doi pugilisti, Mugurel Feciuc si Dumitru Soptica. Cu toate ca au reale calitati si cu putin noroc, ar fi putut produce o surpriza la aceasta editie a CN de tineret, cei doi au avut ghinion, sortii scotandu-le in fata adversari de calibru. "Desi a pierdut, Mugurel Feciuc a fost o surpriza placuta pentru mine. A luptat bine insa accidentarea pe care a suferit-o in urma cu ceva timp si-a pus amprenta asupra evolutiei sale. Mi-a placut mult si am remarcat dorinta lui de a reveni dupa acea grava accidentare. Cred ca acesta este cel mai mare castig pentru el", a conchis Victor Apetrei