Reprezentanţii societăţii Urban Serv au luat mai multe măsuri pentru reducerea cheltuielilor în societate. După ce a redus traseele pentru transportul gunoiului, conducerea societăţii a decis să facă economii şi în Piaţa Mare. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, susţine că a pus în vedere celor care deţin spaţii în Hala de carne să facă economie la curentul electric şi apă.
„S-au luat nişte măsuri de raţionalizare a cheltuielilor. Am înlocuit robinetele din hală cu robinete speciale. Să nu se mai facă risipă. Am introdus situaţia zilnică, săptămânală şi lunară a consumurilor din toate sectoarele de activitate. Ştiu zilnic ce apă se consumă zilnic în piaţă pe fiecare locaţie, ce energie electrică„, a spus Drelciuc.
Directorul Urban Serv a menţionat că şi la cele două cimitire s-a dispus raţionalizarea consumului de apă, având în vedere că societatea plăteşte luna sume importante la Nova Apaserv.
Da salariile, salariile voastre cind le reduceti ?
La salarii, bonusuri si premii cind faceti rationalizari ? Sau acolo nu-i voie ?