Patron amendat pentru că a refuzat să plătească unui salariat concediul medical

Costel Lupascu
Costel Lupascu

Un angajator a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate cu o amendă în valoare de 2500 lei, întrucât a refuzat nejustificat la plată concediul medical al unui salariat. Instituţia de asigurări de sănătate a fost sesizată chiar de salariat, care a dispus o verificare la firmă. Societatea este din Dorohoi şi deţine mai multe magazine.

Angajatorul nu a vrut să-i plătească concediul medical, motivând că este în insolvenţă. Nu era în insolvenţă la momentul respectiv, ci ulterior a intrat în insolvenţă„, a declarat Costel Lupaşcu, preşedintele CAS Botoşani.

Concediul medical era pe luna martie şi nu fusese plătit nici în iunie.

One thought on “Patron amendat pentru că a refuzat să plătească unui salariat concediul medical

  1. astia pana nu fac puscarie nu se potolesc cu prostitul oamenilor.bravo celor care ii reclama si nu baga coada intre picioare si isi dau demisia ca prostii.de asta avem salarii de mizerie si program dublu ca vine prostu si munceste ca sclavu in bataia de joc a patronilor.ar trebui ca ITM-ul sa informeze lumea asupra drepturilor pe care angajatii le au. sau sa faca o campanie impotriva muncii la negru si a orelelor peste program neplatite,a dreptului la concediu platit,a weekendurilor libere sau a zilelor consecutine libere in cazul in care nu se poate weekend si asa mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *