Primarul Portariuc s-a întâlnit cu reprezentanţii International Finance Corporation

Ovidiu Portariuc IFCVineri, 19 aprilie, a avut loc la Bucuresti o intalnire a primarului municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, cu reprezentantii International Finance Corporation- IFC , divizia de investitii a Bancii Mondiale.

Scopul intalnirii a fost de explorare a posibilitatii de finantare a proiectelor de dezvoltare locala si de investitii in Municipiul Botosani, pentru accelerarea absorbtiei fondurilor europene si dezvoltare sustenabila pe termen cat mai lung. In timpul intalnirii, au fost discutate metode de finantare inovativa proiectate dupa nevoile municipalitatilor, exemple de succes de investitii ale IFC in toata lumea, cat si situatia proiectelor de investitii necesare Municipiului.

La intalnire, din partea IFC, au participat: Marco Sorge Senior Investment Officer Infrastructure – Southern Europe, Middle East and North Africa, alaturi de Olena Anfimova si Andrei Budescu.

Alaturi de Municipiul Botosani, din partea consultantului financiar VMB Partners, au participat Valentin Miron- Presedinte, impreuna cu Marius Bostan, Alexandru Popescu si Radu Meghes.

One thought on “Primarul Portariuc s-a întâlnit cu reprezentanţii International Finance Corporation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *