Gabriela Vrânceanu Firea: Andrei Dolineaschi va fi secretarul general al PSD

Gabriela Vranceanu FireaPreşedintele din Ilfov a PSD, Gabriela Vrânceanu Firea, a spus, duminică, la Botoşani că organizaţia pe care o conduce îl va susţine pe deputatul Andrei Dolineaschi va deveni, la alegerile de săptămâna viitoare din PSD, al treilea om din partid. Ea a declarat că PSD îl va susţine pe Dolineaschi să devină secretar general al partidului. La acelaşi congres, Victor Ponta urmează a fi ales preşedinte, iar actualul secretar general Liviu Dragnea va deveni preşedinte executiv al PSD.

5 thoughts on “Gabriela Vrânceanu Firea: Andrei Dolineaschi va fi secretarul general al PSD

  1. Mi-e jenă(ca să nu spun altfel) că sunt condus de acești oameni. Șef la PSD un submediocru! Și Firea mai pozează în PSD-ist integru. A venit să sprijine aranjamentele! Nu mai pot! Și mai vorbim de democrație! Și că suntem altfel decât PDL!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Felicitari!Speram ca Botosaniul va fi in sfarsit „Pe harta Romaniei”!Sa lasam totusi tineretul sa stirpeasca maladia ce a pus stapanire pe aceasta tara!

  3. felicitari domnule tanar ! poate faceti ceva si pentru alegatorii de 75 % !AR FI BINE SA MAI STATI SI IN BOTOSANI SA VEDETI REALITATILE CU CARE SE CONFRUNTA POPOLATIA ! CE VETI FACE PENTRU CEI 75% DINRTE ALEGATORI??

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    D.l Dolineaschi merita felicitari si poate fi considerat o speranta pentru politica botosaneana si nu numai ! Bine-ar fi sa-si atraga colaboratori tineri si sa incerce sa conduca ,,cu mintea lor’ ‘ , ca din randul celor de varsta lui basescu , marcu , miki spaga, nastase, iliescu (nume luate aleatoriu si ostentativ cu litera mica), n-au ce lua spre pilda !. Pare exagerat, dar dupa parerea mea , in politica actuala, tinerii chiar gresind ,sunt infinit mai putin nocivi pentru societate. Cei batrani si atunci cand aparent sunt bine intentionati, in urma lor este …jale! Asa ca… succes si la traba generatia tanara si, batranii la pensie si nu pe functii de conducere in societatea capitalista cu mentalitati de comunisti harsiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *