Scumpire masiva a biletelor la meciurile de pe Municipal

Suporterii botosaneni vor trebui sa scoata din buzunar cite 50.000 de lei vechi pentru a vedea la lucru formatia pregatita de Leo Grozavu in jocurile pe care aceasta le va sustine pe teren propriu in noul sezon competitional. Propunerea de majorare cu 20.000 de lei vechi a pretului tichetului de intrare la jocurile oficiale ale FC Botosani i-a apartinut viceprimarului Romulus Eram. "Nu mi se pare o suma iesita din comun, ba din contra, mi se pare o suma suficienta pentru toti. Oricine are in buzunar 50 mii lei vechi si cred ca isi permite sa renunte la o bere sau un pachet de tigari. Pai, in Franta la un joc amical, intrarea a fost de sase euro si nimeni nu a strimbat din nas", a declarat Romulus Eram.
Viceprimarul municipiului afirma ca a propus scumpirea biletului, deoarece si costurile pe care gruparea locala le va avea in acest sezon sint mult peste cele din sezonul precedent. "Si baremul la arbitraj s-a marit foarte mult. S-au facut eforturi considerabile pentru ca suporterii sa poata beneficia de cele mai bune conditii pe Municipal si dorim ca din banii care se stirng de pe urma vinzarii biletelor sa se acopere o parte din cheltuielile de organizare a jocurilor de pe teren propriu", a spus Eram.
Acesta afirma ca va incerca sa gaseasca o modalitate prin care accesul in peluza dinspre Bulevard sa fie gratuit pentru elevi, studenti, pensionari, dar si pentru cei care nu-si permit sa scoata din buzunar 50 mii lei vechi