Gest şocant! Câine schingiuit în localitatea Roma

In dimineata zilei de sambata, un grup de voluntari ai asociatiei pentru protectia animalelor Ador a descoperit pe marginea unui drum din satul Roma, judetul Botosani, cadavrul unui caine infipt in cateva bete.

Fotografiile au fost postate pe contul de Facebook al asociatiei in speranta identificarii celor care au comis gestul de o cruzime iesita din comun.
In fiecare an, milioane de animale sunt maltratate fie in numele stiintei, fie doar dintr-o inumana si sadica placere de a face rau.

Unele statistici arata ca, in fiecare an, 1 miliard de animale sunt sacrificate in industria pielariei; 100 de milioane de animale mor in urma experimentelor si testelor stiintifice; intre 3 si 4 milioane de caini si pisici sunt eutanasiate si aproape 10 mii de tauri mor in luptele cu aceste animale.
Sursa: Buna ziua Iasi

4 thoughts on “Gest şocant! Câine schingiuit în localitatea Roma

  1. cat de cercetatori sunt cei de la „ador”?? munca de teren nu gluma!!! in imagine cruzimea e evidenta si condamnabila !!! n-am vazut imagini cu copilul in stare de coma afat la sanius,sfasiat de potaile uni cioban si nici reactiile „ador” la-naiba a asociatiei !!!

  2. Ca tot veni vorba de socant, mergeti in Parcul tineretului, la tentativa aia de monument si o sa gasiti pe el o pisica moarta care e de cca2 2 zile acolo fara sa socheze decat trecatorii.

  3. Poate l-au pus acolo chiar cei de la ADOR tocmai ca sa mai agite un pic spiritele , sa faca un pic de publicitate .

  4. Dar cainele din poza ce-a facut? Daca un om este omorat de un alt om atunci conform unei logici imbecile omori toti oamenii? Daca unii fura prin strainatate inseamna ca toti romanii fura?Cei care se comporta asa cu animalele vor omori si oameni, fiti siguri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *